We have 2 guests and no members online

Balta Cheresig

Category: Stiri

 

 În acest an s-a deschis această baltă privată. Are aproximativ 5 ha de luciu de apă pescuibil cu adâncimea medie de 1,70 - 1,80m.

Populaţia de peşti este formată din crap, caras, amur, fitofag, lin,  babuşcă, roşioară, biban, ştiucă, şalău şi alte diverse specii.

Taxa = 30 lei/zi (noaptea nu se poate pescui), în taxă este inclus 1 kg de caraşi, 1/2 l suc natural (bio) de mere sau 200 ml palincă de mere la alegere.

Program de pescuit perioada de iarnă de la 07:00 la 19:00.

Locaţia supravegheată cu camere video, malurile amenajate, mese şi băncuţe, apă potabilă şi toaletă în fermă, curăţenie şi linişte, pe scurt ideal atât pentru pescuit cât şi pentru a sta cu familia în natură.

Lat 47.02948974183435,   Long:21.69564771652222

Adresa:
DJ797, România

Eu am fost de 2 ori pe această baltă, o dată cu Messer Tibi şi o dată cu Vaida Bogdan la sfârşitul lunii februarie începutul lunii martie. S-a pescuit la rubi, match şi vargă fixă, am folosit nadă special pentru apă rece de la Timar şi de la Benzar, ca momeală s-au folosit viermi , larve şi râme roşii de bălegar, date fiind condiţiile meteo şi perioada anului eu zic că s-a prins destul de bine caras, câteva babuşte şi obleti. Crapul nu a vrut sa mănânce, sau nu am ştiut noi să-l prindem, dar şi-a facut vazută prezenţa prin câteva sărituri în apa mai mică de lângă insule.

În luna mai o să avem un concurs de staţionar pe această locaţie, proprietarul va mai popula cu crapi până atunci şi sunt convins că va fi un concurs cu multe capturi.

Aşteptăm să vă înscrieţi la secţiunea concursuri pe forumul site-ului "Cupa Bihorului 2014" , locurile sunt limitate !

 GALERIA FOTO

Hits: 2874