We have 2 guests and no members online

CUPA BIHORULUI MeritaBio 17.05.2014

 In data de  17.05.2014 s-a desfasurat concursul de pescuit stationar CUPA BIHORULUI 2014 MeritaBio .
S-au inscris un numar de 12 concurenti din Oradea , Cluj si Santaul Mic .
Dimineata la intilnire s-a servit un pafarel de palinca de mere , suc de mere natural oferita de MeritaBio (gazda noastra) si saleuri cu telemea , s-a socializat putin dupa care s-a efectuat tragerea la sorti pentru sectoare si standuri . Vremea a fost numai buna pentru pescuit si aveam mari sperante ca vor fi capturi multe .
Dupa cele 2 ore de pregatire s-a dat semnalul pentru nadirea grea (10 minute) dupa care s-a dat startul la concurs (5 ore fara pauza) .
Deja de la inceput parea ca ceva nu-i in regula , pestii nu raspundeau la nadirea facuta , doar ceva carasi mici , initial am dat vina pe nadirea abundenta care s-a facut pe o balta noua pe care inca nu s-a organizat nici un concurs si pestii sint mai speriosi . Dupa mai bine de o ora o ora jumate mi-am dat seama care-i cauza inactivitatii pestilor , dinspre apus se apropiau niste nori negri si geri care in scurt timp au ajuns deasupra noastra , a plouat in rafale puternice sau mai slabe pe tot timpul ce a mai ramas din concurs . Chiar si cintarirea s-a facut pe o ploaie puternica . O alta problema pe care am identificat-o eu este faptul ca pestii inca erau in stuful de pe malul opus si aceasta teorie o intareste faptul ca cei care au pescuit linga stuf (3 pescari care nu concurau) au prins carasi de 300 - 500 gr si citiva crapi de 1 - 1,5 kg .
In fine asta a fost , stiu ca balta are o populatie piscicola destul de bogata , am vazut crapi , carasi , lini si bibani frumosi prinsi la partidele de pescuit la care am participat cu diferiti pescari , nu cred ca lipsa pestilor sau neindeminarea concurentilor a cauzat cantitatea mica de pesti capturati , a fost doar alegerea zilei nepotrivite !

Clasamentul general ;

LOC - 1 - NAGY A CRISTIAN - ORADEA
LOC - 2 - IVAS OVIDIU - CLUJ
LOC - 3 - BARAKONYI FERENCZ - ORADEA

LOC - 4 - DINU VLAD - ORADEA
LOC - 5 - HARABULA SANDOR - SANTAUL MIC
LOC - 5 - TAMASAN OVIDIU - ORADEA

LOC - 7 - DOMJAN OCSI - ORADEA
LOC - 8 - VAIDA BOGDAN - ORADEA
LOC - 9 - MESSER TIBI - ORADEA
LOC - 10 - PETRUT GABRIEL - CLUJ

LOC - 11 - DOBOS KAROLY - ORADEA (17 ani , C.M.TINAR C.)
- SZILAGY ZSOLT - abandon


Felicitari tuturor concurentilor care au participat la acest concurs care s-a desfasurat in conditii exreme si au rezistai sa lupte pina la final !
Felicitari primilor 3 clasati ! In mod deosebit fiului meu Nagy A Cristian pentru locul 1 si-i multumesc pentru bucuria pe care mi-a facut-o !
In mod deosebit ii felicit ce Clujeni si le multumec ca au venit la concurs chiar daca au intimpinat unele neplaceri pe dum spre Oradea . Tot respectul fata de ei !
Multumesc d-lui Demian Constantin de la MeritaBio pentru premiile acordate , suc de mere natural fara conservanti si palinca traditionala de mere fara chimicale , caldura cu care ne-a primit ca si gazda si ne-a pus la dispozitie balta de la Cheresig BH !
Multumesc d-lui Tony Ackerman care a donat fiecarui concurent o punga de nada TABOSS BAITS - premium groundbait RED FRUITde 2,5 kg comercializata de bossbaits.ro
Multumiri si respect celor 2 arbitri care m-au ajutat (VOLUNTAR) si au infruntat cu nadejde capriciile vremii , ALINA DANIELA NOVAC si SACACIU FLORIN !
Am lasat la urma dar nu din nepolitete pe distinsul invitat al nostru dl. KOSA ZOLTAN multiplu Campion a ROMAIEI la pescuit sportiv stationar ,tata-l concurentei/pescaritei NOJE (KOSA) EVA si ea la rindul ei multipla Campioana a Romaniei , selectionata in mai multe rinduri in echipa nationala de senioare la pescuit sportiv stationar care a reprezentat Romania la concursurile internationale .
Multumesc lui Zoli bacsi ca a acceptat invitatia de a veni la acest concurs si sa ia parte la ceremonia de premiere a concurentilor . In numele tuturor ii doresc multa sanatare putere si fire intinse .
Stiu ca nu a fost cel mai reusit concurs organizat de .pescarulbihorean.ro dar se mai intimpla si asa ceva , incercam ca pe viitor sa evitam asemenea situatii , dar cu vremea nu putem fi siguri nici odata .
Va multumesc ca am fost impreuna , va astept si la urmatoarele competitii organizate de noi si va doresc FIRE INTINSE !!!

Va salut cu un deosebit respect si va astept la urmatoarele concursuri organizate de noi , Victor Nagy !

Citeva poze de la concurs

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.316133388552879.1073741924.100004686607645&type=1&l=9a4a296a65

Hits: 1815