Pescuit 
 

Regulament forum !

Regulament forum !

Mesaj necititde victor nagy » 09 Feb 2014, 19:59

Bun venit pe forumul http://pescarulbihorean.ro/

In primul rind trebuie sa stiti ca este un forum care nu doreste sa faca concurenta nimanui !
Obiectivul principal al site-ului/forumului este de a mediatiza pescuitul sportiv de competitie/agrament , dar si de a atrage cit mai multa lume spre acest sport minunat , in mod deosebit pe cei tineri care au sansa si puterea de a face ceva constructiv pentru acest sport si pentru a ocroti mediul inconjuratir prin diferite activitati pe care dorim sa le punem in practica !
Este un forum care poate fi accesat de toata lumea gratuit dar pentru a putrea interveni in dezbateri trebuie sa va inregistrati (tot gratuit) .
Regulile de baza sint regulile ce tin de bunul simt , sa nu se foloseasca un limbaj indecent , sa nu se faca atacuri la persoana , chiar daca nu sintem deacord cu parerile altor membrii trebuie sa le respectam . Dreptul si favoarea de a fi membru al http://pescarulbihorean.ro/ se poate pierde daca incalcati acest regulament (veti fi banati temporar sau definitiv) !

Nu este permisa atacarea sau includerea in discutii al asociatiilor sau site-urilor/forumurilor care nu au reprezentanti (useri) pe acest forum si nu se pot apara sau nu pot avea drept la replica .

Nu este permisa crearea de conturi doar pentru rubrica vânzări cumpărări , obligatoriu trebuie sa va prezentati in primul mesaj pe care il scrieti aici si abia dupa 5 mesaje aveti dreptul de a posta la vinzari cumparari . Crearea de astfel de conturi atrage dupa sine stergera mesajului si dupa mai multe incercari banarea de pe forum . Vă rugăm nu abuzați de acest drept și de această rubrică . Nu suntem un site de vânzări online !
Este interzis sa se posteze reclame in profil sau in semnatura daca nu aveti aprobarea administratorului sau al unui moderator !

In atentia tuturor membrilor
Daca in 30 de zile de la inregistrare (logare) nu va prezentati aici , veti fi banati definitiv !


Prima incalcare al urmatoarelor puncte atrage sancțiunea de avertisment , a doua cu ban pe o perioadă de la 10-30 de zile și la a treia greșeală ban permanent :

1. - Abuzarea butonului " citează " aici a se înțelege prin a nu folosi butonul citează în mesajele cu poze sau dacă acesta este citat a se șterge codul pozei din mesajul citat .
2. - Abuzul mesajelor off-topic aici a se înțelege prin a nu scrie mesaje ce nu au legătură cu subiectul/topicul respectiv .
3. - Atacurile la persoană , luarea in deridere al unor handicapuri , defecte fizice/mentale sau glume care nu sint la locul lor fata de membrii forumului .
4. - Sunt interzise conturile multiple , putem verifica aceasta prin adresa de IP .
5. - Puteti fi banati temporar sau definitiv daca postati reclame in profil sau semnatura fara acordul administratorului sau al moderatorilor !

Banare definitiva si irevocabila :

1. - Imagini cu conținut pornografic , religios , fascist , rasist , xenofob , cruzime fatムde oameni și animale sau o imagine ce ofenseazムîn mod direct un alt utilizator .
2. - Un comportament agresiv fata de ceilalti pe forum si /sau in societate/locatiile de pescuit !
3. - Sunt interzise discriminăƒrile religioase , etnice , rasiale , sexuale etc . în postarile de pe forum , in comentarii , dezbateri , polemici cât și în profilele utilizatorilor .
4. - Este interzisムpropaganda simbolurilor care prin caracterul lor promoveazムideologii fasciste , naziste , comuniste , rasiste ori xenofobe .
5. - Reclame , reclame ascunse (dai trimitere spre un site sau un linck fara acceptul adminului sau al moderatorilor , spam-uri , si altele !

Atenție !

Adminul si moderatorii au drepturi depline , pot șterge , muta , schimba , modifica subiecte , da afară utilizatori daca un motiv intemeiat ca s-a incalcat regulamentul forumului , dacă consideră că ceva nu este în regulă cu mesajul sau contul unui utilizator , în schimb au obligația de a fi imparțiali și corecți prin ceea ce fac !

Reclame sint acceptate doar de la Sponsori , colaboratori sau parteneri ( la intelegere cu administratorul site-ului) , pentru ei va fi deschisa o rubrica speciala !

In numele echipei http://pescarulbihorean.ro/ va doresc navigare placuta si fire intinse !
Pescuitul inainte de toate !
Cine nu respecta natura nu se respecta pe sine !
Avatar utilizator
victor nagy
Moderator Global
 
Mesaje: 1016
Membru din: 07 Feb 2014, 16:44
Localitate: Oradea Mare BH RO

Re: Regulament forum !

Mesaj necititde victor nagy » 21 Feb 2014, 00:46

Pentru a evita neplacerile va rugam sa studiati regulamentul forumului cu mare atentie !
Echipa forumului isi rezerva dreptul de a face modificari in regulament !
Modificarile ulterioare vor fi anuntate din timp pe acest topic !
Pescuitul inainte de toate !
Cine nu respecta natura nu se respecta pe sine !
Avatar utilizator
victor nagy
Moderator Global
 
Mesaje: 1016
Membru din: 07 Feb 2014, 16:44
Localitate: Oradea Mare BH RO


Înapoi la Concursuri pescuit spinning/fly

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron